Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Konferanse

Brygga er godt egnet til fellesarrangementer med overnatting som kurs, konferanser, personalturer, feiringer og turer med gode venner. Her er overnattingsmulighet til 40 og møterom for store og små grupper.Gjør oss oppmerksomme på hva du trenger når du bestiller så du er sikker på at du får det som behøves for et vellykket arrangement.

Ny konferanseavdeling i Skipperstua

I 2013 har vi innredet vår nye "Skipperstue" som er egnet til konferanse og festlig lag for inntil 25 personer. Stua ligger i tilknytning til vårt nye kjøkken.
Skipperstua har utgang også mot uteplass og nystampen der det går å ta seg et fortreffelig godt og varmt bad hele året uten at man mister kontakten med de som ønsker å holde seg på det tørre innendørs.

"Sundet" det store konferanserommet

Konferanserommet "Sundet" som ligger i hovedbygningen hat fått en real ansiktsløfting i 2013. Her er det plass til opptil 45 personer i festlig lag og 35 til kurs og konferanse.

Servering

I samarbeid med lokalt cateringsselskap kan vi tilby mat servering for grupper.
Ved arrangement, be om eget pristilbud.

Share on Facebook

Logg inn